nieuws

Videoverslag projectbezoek Wijnhavenkwartier en Haagse Passage i.s.w.m. MOSA

Architectuur

Op 7 juni organiseerden de Architect en Mosa een projectbezoek aan twee gebouwen in Den Haag. De focus lag op de gevels van het door Geurst & Schulze Architecten getransformeerde Wijnhavenkwartier en de Nieuwe Passage door Bernard Tschumi Architects. Bekijk hier het korte videoverslag.

Videoverslag projectbezoek Wijnhavenkwartier en Haagse Passage i.s.w.m. MOSA

“Het ontwerpen en maken gingen bij het Wijnhavenkwartier hand in hand. Maar wat doen deden de verschillende partijen precies en hoe hebben ze samengewerkt?”, vroeg Harm Tilman zich af tijdens het projectbezoek. Bekijk de presentaties van de verschillende partijen tijdens het evenement.

Verder lezen? Bekijk het digimagazine over gevels

Reageer op dit artikel