nieuws

Inschrijven voor de 2018 RIBA International Prize

Architectuur

Tot 17 oktober kun je inschrijven voor de tweede editie van de tweejaarlijkse 2018 RIBA International Prize, een award voor ’s werelds beste nieuwe gebouw.

Inschrijven voor de 2018 RIBA International Prize
Foto: Iwan Baan

Inschrijven kan door achitecten wereldwijd, voor elk gebouw, ongeacht grootte, type of budget en opgeleverd zijn in de afgelopen twee jaar. In 2016 ging de award naar Grafton Architects voor het universiteitsgebouw UTEC in Lima, Peru.

Lees ook: Grafton wint RIBA International Prize

De jury bestaat uit Elizabeth Diller (Diller Scofidio + Renfro) en Joshua Bolchoer, mede-oprichter van Rural Urban Framework uit Hong Kong en Wayne McGregor. De rest van de jury wordt binnenkort bekend gemaakt.

De winnaar wordt in november 2018 bekend gemaakt.

Meer informatie

Reageer op dit artikel