nieuws

Render Ster van de Week – groen, groener groenst

Architectuur

In de wereld van de renderings kan en mag alles: iedereen is blij, alles is groen en het weer is immer exotisch. Wekelijks rapporteert de Architect over de meest indrukwekkende ‘artist impressions’. Vandaag in het perfect geprojecteerde zonnetje: Vincent Callebaut en zijn ideeën voor de toekomst.

Render Ster van de Week – groen, groener groenst

Het majestueuze industrieterrein van Tour & Taxis in Brussel is toe aan een facelift. Vincent Callebaut Architectures doet een voorstel voor een duurzame, groene toekomst, waarmee de oude pakhuizen en fabriekshallen nieuw leven wordt ingeblazen. De mixed-use wijk genereert meer energie dan de bewoners en gebruikers nodig hebben met behulp van wind, zon en aarde. Natuurlijk bestaat de constructie uit bio-materialen die gerecycled kunnen worden en heeft niet-gemotoriseerd verkeer voorrang op de weg. Indrukwekkende renderings over een hemelse wereld.

Render Ster van de Week - Vincent Callebaut

Render Ster van de Week - Vincent Callebaut

Groen_3

Groen_4

Groen_5

Groen_6

Via: habitat.com, beeld: Vincent Callebaut Architectures

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel