nieuws

Render Ster van de Week – Breiavatnet Laterna door SHL

Architectuur

Laten we eerlijk zijn: elke architect houdt van mooie renderings. Los van alles wat kan en mag, tonen renderings ons hoe de wereld er idealiter uitziet. Meestal bevolkt met jonge blije mensen en designmeubels, bijna altijd badend in het zonlicht. Wat je er ook van vindt, renderen is een kunst. Elke vrijdag tonen we je de mooiste rendering van de week.

Render Ster van de Week – Breiavatnet Laterna door SHL

Schmidt Hammer Lassen Architects leverde met ‘Breiavatnet Lanterna’, het winnende ontwerp  voor de uitbreiding en herontwikkeling van het centrum in Stavanger. Hiermee krijgt de stad een (ver)nieuwd centrum, wordt het bestaande park opgeboost en komt er een 101 meter hoge toren met flexibele kantoorruimtes, restaurants en tentoonstellingsruimtes. De onderste en bovense verdiepingen worden ingericht als publieksruimte, waarmee de stad een unieke ontmoetingsruimte krijgt.

Breiavatnet Lanterna_Stavanger_SHL Architects_RenderSter van de Week 

Breiavatnet Lanterna_Stavanger_SHL Architects_RenderSter van de Week 

Breiavatnet Lanterna_Stavanger_SHL Architects_RenderSter van de Week 

Breiavatnet Lanterna_Stavanger_SHL Architects_RenderSter van de Week 

Breiavatnet Lanterna_Stavanger_SHL Architects_RenderSter van de Week 

Breiavatnet Lanterna_Stavanger_SHL Architects_RenderSter van de Week 

Breiavatnet Lanterna_Stavanger_SHL Architects_RenderSter van de Week 

Breiavatnet Lanterna_Stavanger_SHL Architects_RenderSter van de Week

 

Reageer op dit artikel