nieuws

Render Ster van de Week – Bibliotheek vormt basis stedelijke uitbreiding

Architectuur

Laten we eerlijk zijn: elke architect houdt van mooie renderings. Los van alles wat kan en mag, tonen renderings ons hoe de wereld er idealiter uitziet. Meestal bevolkt met jonge blije mensen en designmeubels, bijna altijd badend in het zonlicht. Wat je er ook van vindt, renderen is een kunst. Elke vrijdag tonen we je de mooiste rendering van de week.

Render Ster van de Week – Bibliotheek vormt basis stedelijke uitbreiding

Aedas onthulde onlangs zijn plannen voor een mixed-use project voor de Chongqing Xinhua Bookstore Groep Jiefangbei Book City. Het complex bestaat uit winkels, woningen, kantoren en hotel. Alle plannen zijn gegroepeerd rond de bibliotheek die hiermee de basis vormt het project. Op basis van een oud Chinees gezegde ‘Kennis brengt rijkdom’ is het de bedoeling het boek te integreren met de culturele elementen van Chongqing om een interactieve commerciële ruimte te creëren.

Render Ster - Bibliotheek_Chongqing Xinhua Bookstore 

Render Ster - Bibliotheek_Chongqing Xinhua Bookstore 

Render Ster - Bibliotheek_Chongqing Xinhua Bookstore 

Render Ster - Bibliotheek_Chongqing Xinhua Bookstore 

Render Ster - Bibliotheek_Chongqing Xinhua Bookstore 

Render Ster - Bibliotheek_Chongqing Xinhua Bookstore 

Render Ster - Bibliotheek_Chongqing Xinhua Bookstore 

Render Ster - Bibliotheek_Chongqing Xinhua Bookstore 

Render Ster - Bibliotheek_Chongqing Xinhua Bookstore 

Render Ster - Bibliotheek_Chongqing Xinhua Bookstore 

 

Reageer op dit artikel