nieuws

Gelderlandplein en Heuvel Eindhoven in race NRW Jaarprijs

Architectuur

NRW heeft vier winkelontwikkelingen genomineerd voor de Jaarprijs 2016. Dat zijn Gelderlandplein Amsterdam door Rijnboutt, De Nieuwe Haagse Passage Den Haag door Bernard Tschumi, Heuvel Eindhoven door Van Aken Architecten en Hoogzandveld Nieuwegein door Op ten Noort Blijdenstein Architecten en Adviseurs.

Gelderlandplein en Heuvel Eindhoven in race NRW Jaarprijs

Het Gelderlandplein is een project van Kroonenberg Groep, De Nieuwe Haagse Passage is van Multi Netherlands en AM Real Estate Development, Heuvel van CBRE Global Investors, CBRE en Syntrus Achmea Real Estate & Finance en tot slot Hoogzandveld van Ovidius, Op ten Noort Blijdenstein Architecten en Adviseurs en Albert Heijn Hoogzandveld.

 Nieuwe Haagse Passage genomineerd voor NRW Jaarprijs De Nieuwe Haagse Passage, een ontwerp van Bernard Tschumi

Heuvel Eindhoven Heuvel Eindhoven door Van Aken Architecten. Foto Stijn Poelstra

Hoogezandveld genomineerd voor NRW Jaarprijs 2016
Hoogzandveld Nieuwegein door Op ten Noort Blijdenstein Architecten en Adviseurs

NRW spreekt van vier zeer diverse projecten die elk een voorbeeld zijn voor de sector. ‘Opvallend is dat in alle vier de projecten nauwelijks winkelmeters zijn toegevoegd. Alle projecten zijn gerealiseerd binnen de bestaande winkelstructuur, en zijn zowel voor de consument als de ondernemer toekomstbestendig gemaakt.’ Op het NRW Jaarcongres van donderdag 15 september wordt bekendgemaakt wie de NRW Jaarprijs 2016 wint.

Reageer op dit artikel