nieuws

Render Ster van de Week – Mobiele ontzoutingsinstallatie

Architectuur

Laten we eerlijk zijn: elke architect houdt van mooie renderings. Los van alles wat kan en mag, tonen renderings ons hoe de wereld er idealiter uitziet. Meestal bevolkt met jonge blije mensen en designmeubels, bijna altijd badend in het zonlicht. Wat je er ook van vindt, renderen is een kunst. Elke vrijdag tonen we je de mooiste rendering van de week.

Render Ster van de Week – Mobiele ontzoutingsinstallatie

Het Duitse architectenbureau Bart // Bratke heeft in samenwerking met studioDE een plan bedacht voor het ontzouten van water. Hun idee bestaat uit een drijvend station (een voormalige tanker of ander schip) waarop naast de ontzoutingsinstallatie ruimte is voor landbouw. Bijkomend voordeel de mobiele installatie is ook inzetbaar bij natuurrampen. 

Bratke_Ontzoutingsinstallatie_Render_Ster_vd_Week

 Bratke_Ontzoutingsinstallatie_Render_Ster_vd_Week

Bratke_Ontzoutingsinstallatie_Render_Ster_vd_Week

 Bratke_Ontzoutingsinstallatie_Render_Ster_vd_Week

 Bratke_Ontzoutingsinstallatie_Render_Ster_vd_Week

Bratke_7

Reageer op dit artikel