nieuws

Render Ster van de Week – Basisschool in Hangzhou, Zhejiang, China

Architectuur

Laten we eerlijk zijn: elke architect houdt van mooie renderings. Los van alles wat kan en mag, tonen renderings ons hoe de wereld er idealiter uitziet. Meestal bevolkt met jonge blije mensen en designmeubels, bijna altijd badend in het zonlicht. Wat je er ook van vindt, renderen is een kunst. Elke vrijdag tonen we je de mooiste rendering van de week.

Render Ster van de Week – Basisschool in Hangzhou, Zhejiang, China

Deze week het ontwerp van LYCS Architecture Design voor de Yuhang NO.2 School in Hangzhou, Zhejiang, China. Het complex, bestaande uit een opvang en basisonderwijs heeft een oppervlakte van bina 55.000 vierkante meter.

 Lycs - Render Ster van de Week - Basisschool

 Lycs - Render Ster van de Week - Basisschool

 Lycs - Render Ster van de Week - Basisschool

 Lycs - Render Ster van de Week - Basisschool

Het ontwerp is gebaseerd op een kindertekening die een leerling heeft gemaakt van zijn of haar ideale school: gevormd als een kleine op zichzelf staande stad gevuld met op kinderhoogte gemaakte ruimtes en ‘happy’streets. LYCS verdeelde de school over 15 volumes, allen voorzien van een puntdak, die zich in hoogte aanpassen aan de leeftijd van de gebruikers.

 Lycs - Render Ster van de Week - Basisschool

 Lycs - Render Ster van de Week - Basisschool

Reageer op dit artikel