nieuws

Jury ARC16 Architectuur Award stelt zich voor

Architectuur

Benieuwd waar de ARC Architectuur Award jury op gaat letten? Lees dan hier meer over de juryleden. Onder voorzitterschap van Marlies Rohmer van Marlies Rohmer & Urbanists oordelen Ninke Happel van Happel Cornelisse Verhoeven architecten, Fransje Sprunken van VORM en Sereh Mandias over de inzendingen. Secretaris is Harm Tilman, hoofdredacteur van de Architect. Het centrale thema is dit jaar duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Jury ARC16 Architectuur Award stelt zich voor

Marlies Rohmer (Marlies Rohmer Architects & Urbanists), juryvoorzitter

 

Marlies Rohmer (1957) studeerde architectuur en stedebouw aan de TU Delft. In 1986 richtte zij haar eigen bureau op: Marlies Rohmer Architects Urbanists. Daarnaast doet zij onderzoek en is ze gastdocent aan verschillende Academies en Universiteiten.

Ninke happel (Happel Cornelisse Verhoeven)

 

Ninke Happel studeerde architectuur aan de TU Delft en de KU Leuven. Het vak van stedenbouw leerde ze in de praktijk. In 2007 startte ze Happel Cornelisse Architecten dat vanaf 2013 Happel Cornelisse Verhoeven heet. Naast de werkzaamheden voor HCV geeft ze regelmatig les en is ze lid van het architectenplatform Rotterdam.

Fransje Sprunken (VORM) 

 

Fransje Sprunken studeerde architectuur aan de TU Delft en de Mississippi State University. Al tijdens haar studie werkte ze als architect voor haar eigen bureau AO2. Later specialiseerde zij zich meer in de vastgoedontwikkeling en tegenwoordig werkt ze als hoofd concepten bij VORM.

Harm Tilman, secretaris (hoofdredacteur de Architect)

 

Harm Tilman (1954) is sinds 2002 hoofdredacteur van de Architect, een onafhankelijk en opiniërend vakblad en platform op het gebied van architectuur, stedenbouw, techniek en interieur waarin het ontwerp centraal staat.

Inzenden

De ARC Architectuur Award staat dit jaar in het teken van duurzaamheid in de breedste zin van het woord, lees hier meer over de prijs.

De deadline voor het inzenden van projecten is vrijdag 26 augustus. Kijk voor meer informatie en over de wijze van inzenden op www.arc-awards.nl

ARC16 – Architectuur Award wordt mede mogelijk gemaakt door GIRA

 

Reageer op dit artikel