nieuws

22 woningen in villapark Eikelenburgh in Rijswijk

Architectuur

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft deze week het startschot voor de bouw van 22 woningen in Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. Het betreft de realisatie van verschillende typen royale herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa. Voor het ontwerp tekende Van Egmond Totaal Architectuur. De woningen zijn onderdeel van de vierde fase en bevinden zich rond het centrale park en richting de Sir Winston Churchilllaan. Op dit moment zijn er nog enkele woningen beschikbaar.

22 woningen in villapark Eikelenburgh in Rijswijk

Villapark Eikelenburgh ligt in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Het betreft de transformatie van het voormalige twaalf hectare grote kassengebied aan de westkant van Rijswijk naar een woongebied. In het eerste plandeel zijn 52 woningen gerealiseerd en zijn er vijftien woningen in aanbouw. De ontwikkeling betreft in totaal circa driehonderd woningen, die in verschillende fasen in verkoop worden gebracht. Het plan biedt een divers woonprogramma met vrijstaande villa’s, herenhuizen en twee-onder-één-kap woningen. De woningen in de wijk hebben alle een architectuur van de Nieuwe Haagse School en zijn naar een ontwerp van Van Egmond Totaal Architectuur.

 

Reageer op dit artikel