nieuws

VvdW – Gespot: architecten en vogelnestjes in Venlo

Architectuur

Op 21 juni organiseerde de Architect een projectbezoek aan het nieuwe Stadskantoor in Venlo. Het kersverse gebouw is ontworpen en ontwikkeld vanuit de Cradle to Cradle (C2C) gedachte. Met gezondheid als centraal thema is geprobeerd op zoveel mogelijk vlakken meerwaarde te creëren.

VvdW – Gespot: architecten en vogelnestjes in Venlo

 Tijdens lezingen en een rondleiding spraken zowel de architect, opdrachtgever als producenten over hun rol in een circulair bouwproces. De rondleiding voerde ook langs de groene gevel die ook is ontdekt door vogels die de locatie hebben gekozen voor het in stand houden van hun soort en daarmee is het succes van de gevel gegarandeerd.

Meer weten over Circulair Bouwen, bekijk het themadossier op de site

 

Meer projectbezoeken

Wil je de volgende keer ook mee op projectbezoek? Klik dan hier voor de komende projectbezoeken en meld je gratis aan.

Reageer op dit artikel