nieuws

Kennismaking jury ARC16 Innovatie Award

Architectuur

De ARC16 Innovatie Award is op zoek naar innovatieve ideeën, producten en processen op de terreinen van herbestemming en transformatie, die een grote dosis realisme aan de dag leggen. De jury kijkt onder andere naar nieuwe verdienmodellen gekoppeld aan nieuwe methoden, materiaal innovaties en aansprekende technieken. Maar wie zijn de juryleden? Onderstaand een globale kennismaking.

Kennismaking jury ARC16 Innovatie Award

Jeroen van Schooten, voorzitter, Team V Architectuur

Jeroen van Schooten studeerde Architectuur aan de Academie van Bouwkunst in Arnhem. Samen met Roberto Meyer richtte hij in 1982 Meyer en Van Schooten Architecten op. In 2013 richtte hij zijn eigen bureau Team V Architectuur op. Hij was voorzitter van de BNA en bestuurslid van het CPI, kenniscentrum van de TU Delft. Tegenwoordig is hij bestuurslid van de Dutch Green Building Council.

 

Arjan Habraken, jury ARC16 Innovatie Award

Arjan Habraken, SIDStudio

Arjan Habraken (1972) studeerde Architectuur aan de TU Eindhoven en Civiele Techniek aan de TU Delft. Hij werkte onder andere voor Octatube en als associate bij ARUP Amsterdam. In 2011 richtte hij SIDstudio op, waarmee hij zich richt op het integraal ontwerpen. Daarnaast is hij assistent professor aan de TU Eindhoven.

Mark Kuijpers, Jury ARC16 Innovatie Award

Mark Kuijpers, Fakton

Mark Kuijpers studeerde aan de TU Delft en de Rotterdam School of Management. Hij was onder andere directeur Kantoren bij Blauwhoed. Tegenwoordig is hij partner bij Fakton.

Sander Woertman, jury ARC16 Innovatie Award

Sander Woertman, secretaris, Business Developer De Zwarte Hond

Sander Woertman studeerde Bouwkunde aan de TU Delft en architectuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werkte aan een boek over de stoelencollectie van de TU Delft. Daarna verliet hij kort het land om als architect aan de slag te gaan bij Ibos Vitart in Parijs. Hij werkte als eindredacteur en vakredacteur bij de Architect. Tegenwoordig werkt hij als business developer bij De Zwarte Hond.

Meedoen?

Wil je kans maken op de Award? Upload dan je project voor 26 augustus via productie.dearchitect.nl/plaatsarc2016

De ARC16 Innovatie Award wordt mede mogelijk gemaakt door Desso.

Desso Sponsor ARC16 Innovatie Award

 

 

Reageer op dit artikel