nieuws

Deel je vakantiefoto!

Architectuur

Een vakantiehuis, hotel(kamer) of camping ontwerpen, dat zijn mooie opgaven. Hoe zit het met je eigen vakantiebestemming? Architecten staan erom bekend om ook op vakantie de mooiste plekjes uit te zoeken. Zit je op zo’n plek of heb je er een ontworpen, laat het ons dan zien en wie weet verschijnt het op onze website.

Deel je vakantiefoto!

 

Stuur een foto en een korte beschrijving van wat jouw vakantiebestemming zo interessant maakt naar de redactie. Bijzondere inzendingen zetten we graag online. Aan het eind van de zomer kiezen we ook een winnaar uit die zijn foto op canvas krijgt thuisgestuurd.

Inzenden

redactie@dearchitect.nl
foto: van vakantiehuis/locatie, minimaal 600 pixels breed 
beschrijving: maximaal 300 woorden 
informatie: Naam, locatie
inzenden kan tot 12 september 2016

 

Reageer op dit artikel