nieuws

de Architekten Cie. ontwikkelt ‘Cie.Concepts’

Architectuur

De Architekten Cie. lanceert ‘Cie.Concepts’. Hierin initieert het bureau projecten, verbindt het partijen en neemt het deel in initiatieven of biedt het bureau hun kennis hierin aan. Deze nieuwe lijn is een aanvulling op de andere twee hoofdtaken van het bureau: Architectuur en planning en de Bouwkundige engineering en BIM binnen Cie.Assist.

de Architekten Cie. ontwikkelt ‘Cie.Concepts’

Erik Vrieling treedt toe als partner-directeur van de Architekten Cie. met Cie. Concepts als zijn speciale verantwoordelijkheid. Frank Segaar vervult zijn werkzaamheden als COO van de gehele Cie. voortaan in de rol van partner. Erik Vrieling en Frank Segaar vormen per juli 2016 samen met architecten Pi de Bruijn, Branimir Medic en Pero Puljiz de Partnership van het bureau.

Het nieuwe onderdeel van de Architekten Cie. opereert in het duurzaamheidsdebat met daarin de stad als centraal middelpunt, dicht bebouwd, gezond, schoon, energie- en klimaatpositief en hoogtechnologisch. Cie.Concepts opereert daarnaast in de wereld waarin de trek naar de grote steden, van bedrijven en mensen, de motor van de nationale en globale economieen is.

Voor de nieuwe lijn wordt gewerkt in maatwerkteams met eigen architecten en bouwkundigen en extern met grensverleggende partners. Er lopen inmiddels diverse projecten. Voor een groot aantal plekken in Amsterdam wordt gewerkt aan grootstedelijke verdichtingsplannen, maar ook wordt onderzocht hoe de vastgoed portfoliovraagstukken, zoals planinrichting, strategie en haalbaarheid kunnen worden verwerkt.

Reageer op dit artikel