nieuws

Agendatip en oproep: Tiny Houses Leiden

Architectuur

Op woensdag 7 september organiseert RAP Leiden Stadscafé #3. Het event staat die dag in het teken van Tiny Houses. Sprekers zijn Ivan Nio , Gert van Vugt en Jurgen van der Ploeg van Faro Architecten. De bedenker van TinyTim.

Agendatip en oproep: Tiny Houses Leiden

Ook in Leiden doen de Tiny Houses veel stof opwaaien. De gemeente volgt de trend met belangstelling en vraagt zich tegelijkertijd af: allemaal leuk en aardig, maar waar in de stad zou er plek zijn voor een of meerdere Tiny Houses? RAP Leiden plaatst hierbij een oproep aan alle architecten, ontwerpers, photoshoppers en creatievelingen om antwoord te geven op de vraag: Ja maar waar dan, in Leiden?

Oproep

Maak één beeld, schets of render van een bestaande bebouwde situatie in Leiden, waar een of meerdere tiny-house(s) op, onder, naast of in zijn geplaatst. Waar is het mogelijk? En hoe ziet dat eruit?

Stuur voor 1 september je inzending naar contact@rapleiden.nl. Ook bij vragen over deze oproep kun je je richten tot dit mailadres.

Reageer op dit artikel