nieuws

Waterinnovaties gezocht

Architectuur

De Unie van Waterschappen en de Nederlandse Waterschapsbank zijn op zoek naar vernieuwende en kostenbesparende waterprojecten. Bedrijven, belangenorganisaties, kennisinstellingen, overheden en particulieren kunnen innovatieve waterprojecten inzenden op www.waterinnovatieprijs.nl.

Waterinnovaties gezocht

De Waterinnovatieprijs beloont innovatieve projecten die toepasbaar zijn binnen de taken en verantwoordelijkheden van waterschappen. Naast de gebruikelijke categorieën Waterveiligheid, Schoon water en Voldoende water is er dit jaar een categorie ‘Waterbewustzijn’.

Hoe zorgen we ervoor dat Nederlanders zich beter bewust worden van het feit dat waterveiligheid, schoon en voldoende water in onze delta niet vanzelfsprekend zijn? Voor deze categorie komen projecten in aanmerking die door middel van educatie, communicatie en/of participatie een bijdrage leveren aan het vergroten van het waterbewustzijn in Nederland.

Inschrijven kan tot 21 september via: www.waterinnovatieprijs.nl

 

Reageer op dit artikel