nieuws

Schelpenduin in Monster uit de startblokken

Architectuur

Projectontwikkelaar M2 Groep uit Heemstede en architectenbureau Van Manen uit Noordwijk ontwikkelen dertien luxe woningen in project Schelpenduin in Monster dat verder 25 vrije kavels omvat.

Schelpenduin in Monster uit de startblokken

M2 won samen met Van Manen de prijsvraag die gebiedsontwikkelaar OBWZ (Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom) onder vijf partijen uitschreef voor woningbouwontwikkeling in Schelpenduin. Naar verwachting worden dit najaar de twaalf luxe twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning onder de projectnaam De 13 van Schelpenduin te koop aangeboden.

Schelpenduin ligt direct achter de Haagweg in Den Haag tussen Monster en Den Haag. Het totale project omvat 25 vrije kavels en dertien luxe woningen. OBWZ heeft op de locatie een nieuw landschap gecreëerd, waarin de woningen zich voegen naar de hoogteverschillen van het duin. Enkele kavels zijn verkocht en diverse kavels zijn onder optie. De gehele locatie kan volgens de huidige planning in september bouwrijp worden opgeleverd. 

Reageer op dit artikel