nieuws

Render Ster van de Week – Acadia Remembrance Sanctuary

Architectuur

Laten we eerlijk zijn: elke architect houdt van mooie renderings. Los van alles wat kan en mag, tonen renderings ons hoe de wereld er idealiter uitziet. Meestal bevolkt met jonge blije mensen en designmeubels, bijna altijd badend in het zonlicht. Wat je er ook van vindt, renderen is een kunst. Elke vrijdag tonen we je de mooiste rendering van de week.

Render Ster van de Week – Acadia Remembrance Sanctuary

 

De beelden tonen het ontwerp voor een begraafplaats in een beschermd bosgebied aan de rand van Sydney. Het idee van CHROFI en McGregor Coxall is een natuurlijke begraafplaats zonder grafstenen. GPS-technologie is volgens de bureaus de manier om de laatste rustplaatsen te kunnen vinden. Zo verschuift de nadruk van de begraafplaats van individuele plekken naar het bos als geheel. Bezoekers beginnen op een verhoogd pad dat door de bomen slingert richting een ommuurde tuin. Achter de begroeide muur ligt een openlucht paviljoen voor bijeenkomsten.

Tuin 

  

  

  

Paviljoen 

  

  

  

Reageer op dit artikel