nieuws

Jury ARC16 Architectuur Award bekend

Architectuur

De jury van de ARC16 Architectuur Award is bekend. De Award wordt toegekend aan recent gerealiseerde projecten die hoge prestaties op het gebied van duurzaamheid in de ruimste zin van het woord op innovatieve wijze combineren met een verrassende architectuur. Onder voorzitterschap van Marlies Rohmer van Marlies Rohmer & Urbanists oordelen Ninke Happel van Happel cornelisse verhoeven en Fransje Sprunken van VORM over de inzendingen. Secretaris is Harm Tilman, hoofdredacteur van de Architect.

Jury ARC16 Architectuur Award bekend

Marlies Rohmer (Marlies rohmer & Urbanists)

 Marlies Rohmer_ARC16 Architectuur Award

Marlies Rohmer (1957) studeerde Architectuur en stedebouw aan de TU Delft. In 1986 richtte zij haar eigen bureau op: Marlies Rohmer Architects Urbanists. Daarnaast doet zij onderzoek en is ze gastdocent aan verschillende Academies en Universiteiten.

Ninke happel ( Happel cornelisse verhoeven)

Ninke Happel_ARC16 Architectuur Award
Ninke Happel studeerde Architectuur aan de TU Delft en de KU Leuven. Het vak van stedenbouw leerde ze in de praktijk. In 2007 startte ze Happel Cornelisse Architecten dat vanaf 2013 Happel Cornelisse Verhoeven heet. Naast de werkzaamheden voor HCV geeft ze regelmatig les en is ze lid van het architectenplatform Rotterdam.

Fransje Sprunken (VORM) 

  
Fransje Sprunken studeerde Architectuur aan de TU Delft en de Mississippi State University. Al tijdens haar studie werkte ze als architect voor haar eigen bureau AO2. Later specialiseerde zij zich meer in de vastgoedontwikkeling en tegenwoordig werkt ze als hoofd concepten bij VORM.

Harm Tilman, secretaris (hoofdredacteur de Architect)

Harm Tilman 

Harm Tilman (1954) is sinds 2002 hoofdredacteur van de Architect, een onafhankelijk en opiniërend vakblad en platform op het gebied van architectuur, stedenbouw, techniek en interieur waarin het ontwerp centraal staat.

Inzenden

De deadline voor het inzenden van projecten is vrijdag 26 augustus. Kijk voor meer informatie en over de wijze van inzenden op www.arc-awards.nl

Reageer op dit artikel