nieuws

Agendatip: Francine Houben in Rotterdam Viert de Stad! Collegetour

Architectuur

In het kader van Rotterdam Viert de Stad! Collegetour zal Francine Houben van Mecanoo Architecten aanstaande woensdag te gast zijn in het debatcentrum Arminius. Hier vertelt zij over haar inspiratie, idealen en drijfveren. Onder leiding van Ernest van der Kwast gaat zij in gesprek over het verleden, heden en toekomst van de stad.

Agendatip: Francine Houben in Rotterdam Viert de Stad! Collegetour

 

Op woensdag 29 juni is Francine Houben van Mecanoo Architecten de laatste gast in Rotterdam Viert de Stad! Collegetour. In deze serie van zes vraaggesprekken gaan Rotterdammers onder leiding van Ernest van der Kwast in gesprek met gezichtbepalende persoonlijkheden van de stad. Het project is onderdeel van Rotterdam Viert De Stad!, een culturele manifestatie waarmee Rotterdam 75 jaar wederopbouw viert.

 

Rotterdam viert de Stad! Collegetour met Francine Houben vindt plaats op woensdag 29 juni om 20.00 uur in debatcentrum Arminius. Reguliere kaarten kosten €5 en zijn te bestellen via Arminius

Reageer op dit artikel