nieuws

Render Ster van de Week – The Nest Pod

Architectuur

Laten we eerlijk zijn: elke architect houdt van mooie renderings. Los van alles wat kan en mag, tonen renderings ons hoe de wereld er idealiter uitziet. Meestal bevolkt met jonge blije mensen en designmeubels, bijna altijd badend in het zonlicht. Wat je er ook van vindt, renderen is een kunst. Elke vrijdag tonen we je de mooiste rendering van de week.

Render Ster van de Week – The Nest Pod

Als je op zoek bent naar een mobiel huis met de luxe van een vaste woning dan is de ‘woning’ van Fernando Romero van FR-EE Architects iets voor jou. Hij ontwierp de Nest Pod. Een woning met een ellipsvorm dat zich door zijn ontwerp voegt aan elke locatie op de wereld.

 Render Ster van de Week - The Nest Pod

 Render Ster van de Week - The Nest Pod
De Nest Pod wordt opgetild van de bodem aangebracht waardoor het gebruikte grondoppervlak tot een minimum wordt beperkt, ondanks dat de woning 95 m2 is. De glazen gevel, die de hele woning beslaat zorgt voor panoramische vergezichten. Dankzij zijn ellipsvorm is er ook ruimte voor schaduw.

 Render Ster van de Week - The Nest Pod
De ruimtes in het interieur, die worden gesplitst op de noord-zuidlijn, volgen hebben een gebogen vorm voor natuurlijke ventilatie en sociale interactie. Elke woning heeft twee slaapkamers, een eetgedeelte en een woonkamer. Het aantal kamers en het materiaal is aanpasbaar.

 Render Ster van de Week - The Nest Pod

 Render Ster van de Week - The Nest Pod

 Render Ster van de Week - The Nest Pod

 Render Ster van de Week - The Nest Pod 

 

Reageer op dit artikel