nieuws

Render Ster van de Week – Atlantic Hotel in Kijkduin

Architectuur

Laten we eerlijk zijn: elke architect houdt van mooie renderings. Los van alles wat kan en mag, tonen renderings ons hoe de wereld er idealiter uitziet. Meestal bevolkt met jonge blije mensen en designmeubels, bijna altijd badend in het zonlicht. Wat je er ook van vindt, renderen is een kunst. Elke vrijdag tonen we je de mooiste rendering van de week.

Render Ster van de Week – Atlantic Hotel in Kijkduin

Het Atlantic Hotel in Kijkduin is al vanaf circa 1890 een begrip in Den Haag en omstreken. Het hotel wordt door inbo volledig gerenoveerd en uitgebreid met luxe vrije sector appartementen en extra hotelkamers. De functionele diversiteit komt tot uiting in de rijk geschakeerde massaopbouw en architectuur, die vanuit iedere hoek verrast. Metselwerk, in kleuren die aansluiten bij de omgeving, geeft het gebouw een uitstraling die past bij de ligging aan zee.

Inbo Kijkduin Render Ster van de Week

 Inbo Kijkduin Render Ster van de Week

De typische jaren ‘60 plint, die zonder veel omhaal contact met het omringende maaiveld aangaat, transformeren we tot een transparante en multifunctionele plint, gericht naar de zee en het Deltaplein. Aan beide andere zijden staat een naadloze overgang naar het Natura 2000 duingebied voorop.

Inbo Kijkduin Render Ster van de Week

Inbo Atlantic Hotel Kijkduin

Inbo Atlantic Hotel Kijkduin Render Ster van de Week 

Reageer op dit artikel