nieuws

Schreudersstudieprijs 2016

Architectuur

Om het jaar beloont Stichting A.M. Schreuders een student die een bijzonder afstudeerproject heeft afgerond op het gebied van ondergronds ruimtegebruik aan een Nederlandse HBO- of WO-instelling.

Schreudersstudieprijs 2016

De Schreudersstudieprijs is een prijs voor een afstudeeronderzoek op het gebied van ondergronds bouwen. De winnaar ontvangt een oorkonde en een geldbedrag van 2500 euro. Voor eventuele eervolle vermeldingen ligt een oorkonde en een bedrag van 500 euro klaar.

Er worden twee prijzen toegekend: één in de categorie conceptuele projecten (architectuur, planologie, stedenbouw, etc.) en één in de categorie techniek (civiele techniek, werktuigbouw, etc.). Bij het aanmelden kan je aangeven tot welke categorie het afstudeerproject volgens jouw behoort. De jury beslist dit echter definitief bij het toekennen van de prijzen.

Bent je tussen 1 september 2014 en 15 september 2016 afgestudeerd aan een Nederlands hogeschool of universiteit met een onderzoek op het gebied van ondergronds bouwen? Dan kun je je aanmelden voor de Schreudersstudieprijs 2016 en meedingen naar de eeuwige roem en 2500 euro.

Aanmeldingen dienen binnen te zijn vóór 30 september 2016 12.00 uur.

 

Reageer op dit artikel