nieuws

Hoogste punt Pathé Zwolle

Architectuur

Binnenkort bereikt het ontwerp van EUP Design en Dok architecten voor de Pathé Zwolle haar hoogste punt. De nieuwe bioscoop komt aan het Katwolderplein aan de rand van het centrum. De oplevering wordt eind 2016 verwacht.

Hoogste punt Pathé Zwolle

Pathé Zwolle krijgt negen zalen en 1.555 stoelen, inclusief achttien mindervalide plaatsen. Het gebouw en alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk en een nieuwe parkeergarage. De bioscoop gaat over het beste beeld beschikken met 21:9 Cinemascope en 4k-projectie, terwijl het revolutionaire geluidssysteem Dolby Atmos zorgt dat je het geluid niet alleen overal om je heen hoort, maar zelfs voelt.

Het comfort wordt optimaal met ruime, prettige stoelen met veel beenruimte, perfecte projectielijnen en klimaatbeheersing in de hele bioscoop. Pathé Zwolle gaat een breed aanbod aan films vertonen, inclusief 3D-producties, en zal frequent evenementen organiseren. Diverse zalen worden uitgerust met event-voorzieningen voor presentaties en congressen.

Reageer op dit artikel