nieuws

De Architect november 2015

Architectuur

In het novembernummer van de Architect is rustig na te lezen wie de winnaars van de ARC15 Awards in de verschillende categorieën zijn en waarom zij door de jury’s zijn bekroond.

Je vindt er juryrapporten van de ARC15 Architectuur, Interieur, Meubel, Detail en Innovatie plus het rapport van de jury die Michael van Gessel toekende. Van Gessel spreekt, zo schrijft Harm Tilman in een interview met de ontwerper, van  luisteren naar de plek.

Het vormt het uitgangspunt voor het nadenken over de manier waarop je op een locatie tussen mens en natuur komt. Een ontwerp of ingreep moet functioneren en in de situatie passen, alsof het er altijd al is geweest. In zijn werk streeft Van Gessel dan ook naar precieze en zo minimaal mogelijke ingrepen. Maak kleine dingen met maximaal effect, is zijn motto.

Digi-Magazine

Van alle winnaars, genomineerden, juryrapporten, kortom alles wat met de ARC15 Awards heeft te maken, is een digi-magazine gemaakt.

Meer lezen? Bestel dan nu (via onderstaande link) een los exemplaar van het nummer in de webshop. 

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel