nieuws

Render Ster van de Week – BIG’s ontwerp voor LA

Architectuur

Laten we eerlijk zijn: elke architect houdt van mooie renderings. Los van alles wat kan en mag, tonen renderings ons hoe de wereld er idealiter uitziet. Meestal bevolkt met jonge blije mensen en designmeubels, bijna altijd badend in het zonlicht. Wat je er ook van vindt, renderen is een kunst. Elke vrijdag tonen we je de mooiste rendering van de week.

Render Ster van de Week – BIG’s ontwerp voor LA

BIG (Bjarke Ingels Group) heeft het ontwerp bekend gemaakt voor een mixed-use programma in Los Angeles. Het project, 670 Mesquit, gaat woningen, kantoren en openbare ruimtes bevatten binnen een betonnen grid. Het complex wordt op zijn hoogste punt 30 etages hoog en krijgt 800.000 vierkante meter kantooroppervlak en ongeveer 250 woningen. Daarnaast gaat het ontwerp twee boetiekhotels, retail en restaurants bevatten en krijgt het mogelijk een groente of boerenmarkt.

Render Ster van de Week - BIG's ontwerp voor LA 2

Render Ster van de Week - BIG's ontwerp voor LA 3

De 670 Mesquit komt naar verwachting in de buurt van een industrieterrein naast de LA River. Deze kale kanaalachtige waterweg is onderdeel van een stedebouwkundig plan door Frank Gehry.

Render Ster van de Week - BIG's ontwerp voor LA 4

Render Ster van de Week - BIG's ontwerp voor LA 5

Render Ster van de Week - BIG's ontwerp voor LA 6

Render Ster van de Week - BIG's ontwerp voor LA 7

 

 

 

Reageer op dit artikel