nieuws

Woensel-West op zoek naar bijzondere objecten

Architectuur

De Eindhovense corporatie Sint Trudo wil in het kader van de herontwikkeling van Woensel-West op verschillende strategische hoeken in de wijk bijzondere objecten te realiseren. Hiervoor organiseert de corporatie een ontwerpprijsvraag. De sluitingsdatum is 14 november.

Woensel-West op zoek naar bijzondere objecten

De opbouw van het hoekpand aan het Edisonplein heeft een verblijfsfunctie en dient te bestaan uit maximaal twee wooneenheden. De woningen zullen voor verhuur beschikbaar komen. Sint Trudo is voornemens het winnend ontwerp uit te voeren. Voor de uitvoering is een budget beschikbaar van 250.000 euro.

De jury bestaat uit: voorzitter Maarten Tielemans, directeur Adviesbureau Tielemans; Bert Dirrix, architect DiederenDirrix; Jos de Graef, stedenbouwkundige van de gemeente Eindhoven; Rutger Hensen, betrokken bewoner Woensel-West; Jack Hock, directeur-Strijp-S en teamleider Bijzondere Projecten Sint Trudo, Jord den Hollander, architect en filmmaker Peter Lubbers, landschapsarchitect Buro Lubbers en Nadine Sterk, ontwerper Atelier NL

Aanmelden en informatie

Reageer op dit artikel