nieuws

Jonge Architecten Prijs 2016 van start

Architectuur

Tot maandag 21 november kun je je aanmelden voor de Jonge Architecten Prijs 2016. Dit jaar richt de prijs zich op de architectonische ruimte. Voor het eerst staat de inschrijving ook open voor jonge architecten (tot 40 jaar op 1 januari 2016) en masterstudenten architectuur uit Vlaanderen.

Jonge Architecten Prijs 2016 van start

 

De ontwerpopgave van de prijs:

1. Kies een architect (al dood of nog levend)
2. Ontwerp voor die architect een kamer (maten zijn vrij)
3. Plaats die kamer in de nabijheid van een gebouw van die architect

Jury

De jury bestaat uit Elbert Arens, Jantje Engels Marius Grootveld (Veldwerk), Ard Hoksbergen (Workshop) en architectuurcriticus Bernard Hulsman (NRC Handelsblad). Zij kiezen uit de ingezonden ontwerpen een eerste, tweede en derde prijs en indien gewenst een enkele eervolle vermelding. De winnaar ontvangt de Jonge Architecten Prijs 2016 (ditmaal gedoteerd met een geldbedrag van 1.000 euro.

Meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel