nieuws

Inschrijven voor Lexus Award 2017

Architectuur

Je moet wel snel zijn om mee te dingen naar de Lexus Award 2017. De inschrijving sluit namelijk op 16 oktober aanstaande. Met de Award ondersteunt Lexus aanstormende designers en kunstenaars over de hele wereld. Thema van deze editie is ‘Yet’ waarmee het bedrijf op zoek gaat naar innovatieve designs en originele interpretaties van het thema.

Inschrijven voor Lexus Award 2017

Voor de verkiezing van de Lexus Design Award 2017 wordt een keuze gemaakt uit 12 finalisten, die hun werk mogen tonen tijdens de Milan Design Week 2017. Vier van de 12 finalisten krijgen de kans hun design uit te werken tot een prototype, onder begeleiding van vooraanstaande designers.

Het maximale budget per prototype bedraagt € 26.500. De finalisten zullen hun prototypes presenteren in de experimentele ruimte van de Lexus Milan Design Week. Na beoordeling van de 4 prototypes kiest een internationale jury een winnaar, die de mogelijkheid wordt geboden om zijn prototype door te ontwikkelen tot een productiemodel.

 Meer informatie

 

Reageer op dit artikel