nieuws

Presentatie ‘Ney-bruggen’ in het Singelpark Leiden

Architectuur

Het Belgische Architectenbureau NEY en Partners is geselecteerd voor het ontwerpen van een ‘familie van bruggen’ voor het Singelpark in Leiden. In het kader hiervan geeft Kenny Verbeek van het bureau op 3 februari een presentatie over de toekomstige bruggen.Het bureau doorloopt hiervoor hun portfolio ter illustratie van hun ontwerpfilosofie en hoe dit onder andere is toegepast bij de bruggen in het Singelpark.

Presentatie ‘Ney-bruggen’ in het Singelpark Leiden

De bruggen van het Belgische Architectenbureau Ney & Partners hebben drie kenmerkende, herkenbare elementen: stalen U-elementen, spiegelende RSV bollen en een stenen vloer. De toepassing van deze elementen zal per locatie variëren maar de brug wordt herkenbaar als Leidse Singelparkbrug. 

Vijf bruggen voor het Singelpark

Organisator: RAP
Woensdag 3 februari, 20.00 uur
Locatie: Tweelingstraat 4, kamer 222

Reageer op dit artikel