nieuws

Ontwerpers mediagebouw VRT België bekend

Architectuur

De ontwerpers voor het nieuwe mediagebouw van de Belgische omroep, de VRT in Brussel, zijn bekend. Het geselecteerde ontwerpteam bestaat uit Dierendonckblancke, Robbrecht en Daem, VK en Arup, Bureau Bas Smets, Muller van Severen en Grontmij.

Ontwerpers mediagebouw VRT België bekend

Het project is onderdeel van een groter masterplan dat is georganiseerd rond een nieuw park met een evenementenplein. Het geselecteerde ontwerp bestaat uit een twee nieuwe media gebouwen voor zowel de Vlaamse als de Waalse zenders, huisvesting en extra media-faciliteiten. De locatie, goed voor 55.000 m2, moet samen met het levendige en overdekte plein, dit deel van Brussel nieuw leven inblazen.

Ontwerpers VRT Belgie bekend

Het geselecteerde ontwerpteam bestaat naast Dierendonckblancke Architecten en Robbrecht en Daem verder uit VK en Arup, Bureau Bas Smets, Muller van Severen en Grontmij.

 

 

Reageer op dit artikel