nieuws

Agendatip: A Mental Image – Blavatsky Observatory

Architectuur

Vanaf 12 februari is in Huis Sonneveld de interventie ‘A Mental Image – Blavatsky Observatory’ te bezoeken. Kunstenaar en architect Santiago Borja uit Mexico realiseert hiervoor op het dak van Huis Sonneveld een observatorium, gebaseerd op zijn onderzoek naar de invloed van het Westerse esoterisme op de principe van het Nieuwe Bouwen. Dit is de eerste in een door curator Erich Weiss samengestelde reeks van drie interventies in Huis Sonneveld.

Agendatip: A Mental Image – Blavatsky Observatory

De opening van de Blavatsky Observatory en de New Season Night zijn onderdeel van het programma van Art Rotterdam Week en zijn gratis toegankelijk van 19:00 tot 23:00 uur. Om het observatorium te bezoeken dien je je van te voren online aan te melden.  Voor een bezoek aan de New Season Night in Het Nieuwe Instituut is aanmelden niet nodig.

Santiago Borja: A Mental Image – Blavatsky Observatory
13 februari t/m 22 mei 2016
Huis Sonneveld
Jongkindstraat 12, Rotterdam

Reageer op dit artikel