nieuws

Superuse genomineerd voor de Recycling Designpreis

Architectuur

Superuse Studios is genomineerd voor de Recycling Designpreis: een Duitse prijs voor hergebruik die nu voor de zevende keer wordt uitgereikt. Bij de nominatie hoort een tentoonstelling in het Marta Herford museum in Herford.

Of tenminste, in het museum… Aangezien Superuse is genomineerd met zijn producten van windmolenwieken, werkt Césare Peeren momenteel aan een installatie in de tuin, bij de entree van het gebouw. Als het goed is, is die bij de prijsuitreiking aanstaande zondag gereed.

  

De prijs is gericht op het recycleren van materiaal Superuse heeft zijn bestaande blade-made-projecten ingezonden, waaronder zitelement REwind bij de Erasmusbrug in Rotterdam en speeltuin Wikado.

 

 

Na de tentoonstelling in het Marta Herford museum, maakt de expositie een rondreis langs verschillende musea in het Duitstalige gebied, waaronder Berlijn en Wenen.

  

 

Reageer op dit artikel