nieuws

Nieuwbouwproject NederVecht officieel begonnen

Architectuur

De bouw van Nedervecht is 24 september begonnen. Het project in Nederhorst den Berg van Lithos bouw & ontwikkeling omvat 93 woningen en appartementen: zestig voor verhuur en 33 voor verkoop. Egbert van Dijk Architecten tekende voor het ontwerp.

Nieuwbouwproject NederVecht officieel begonnen

Het project ging begin 2015 in de verkoop en het wordt naar verwachting opgeleverd in het voorjaar van 2016. Alleen van woningtype Sluis zijn nog enkele woningen te koop voor prijzen vanaf 310.000 euro. Volgens de ontwikkelaar krijgt de nieuwe wijk een ruime opzet met volop groen en water.

Egbert van Dijk Architecten koos voor een herkenbare Nederlandse stijl met schuine oranje pannendaken, dakoverstekken, gedetailleerd metselwerk in gevarieerde roodbruine aardetinten en witte kozijnen.

Reageer op dit artikel