nieuws

ARC15 inzenders, bedankt!

Architectuur

Het aantal inzenders, maar vooral de kwaliteit van de ingezonden projecten, is dit jaar hoog bij de ARC Interieur en Architectuur Awards. Samen met de inzendingen die nog gaan komen voor de Detail, Meubel en Innovatie Awards, weet de redactie van de Architect zeker dat het een bijzondere editie gaat worden, waarin veel uitzonderlijke, vernieuwende en inspirerende architectuur en design aan bod zal komen. We zien dan ook uit naar het uitreikingsfeest op 19 november in Dordrecht.

Dit jaar zijn 115 projecten ingezonden voor de Architectuur Award en 67 voor de Interieur Award. De jury’s, voorgezeten door Kees Kaan (Architectuur) en Diederik Fokkema (Interieur) gaan de komende weken de genomineerde projecten uitkiezen, gevolgd door een winnaar. De genomineerden worden in oktober bekendgemaakt, de winnaars op 19 november in Het Energiehuis in Dordrecht. Op die dag worden ook de overige prijzen uitgereikt tijdens een spetterend feest.

Met de ARC Awards willen de redactie en haar partners de kracht van ruimtelijk ontwerp tonen. Met een sterk deelnemersveld wordt die doelstelling dit jaar zonder meer gehaald. U bent van harte welkom om bij de uitreiking aanwezig te zijn. Meer informatie over het uitreikingsfeest vindt u op arc-awards.nl

Reageer op dit artikel