nieuws

Agendatip – Verborgen Stegen Schiedam & Vlaardingen

Architectuur

Op 12, 13 en 19 en 20 september 2015 vindt de derde editie van Verborgen Stegen plaats, een festival en platform voor jonge net afgestudeerde architecten, kunstenaars, interieurarchitecten, fashiondesigners en theatermakers.

Ditmaal wordt tijdens het festival onderzocht wat de stad voor mogelijkheden biedt op verlaten en verborgen plekken in het oude stadshart van Schiedam en Vlaardingen.

 Agendatip Verborgen Stegen

Kunstprojecten- en installaties van verschillende kunstenaars, zoals Briede van Bemmelen, Johan Jensen Kjeldsen, Fanny Hagmeijer, Wouter Paijmans, Casper Braat, Juri Suzuki, maar ook ZUS Architecten zullen in de verborgen en afgesloten stegen worden geplaatst. Je kunt een route lopen tussen de tien stegen in Schiedam, de Sodafabriek, de Havenkerk en Galerie Emmy Miltenburg.

In de Sodafabriek draait momenteel het nieuwe pop-up restaurant De Soda Club op volle toeren. De opening van het festival zal hier ook plaatsvinden met een korte toespraak van Fokke Moerel (MVRDV), muziek van Who is Dave?! en fijne Loopuijt Gin Tonics. De Havenkerk zal tot theetuin worden ingericht. Hier kun je ook een gratis kopje thee halen en vooral genieten van de prachtige inrichting!

Je kunt het festival vanaf 13.00 uur bezoeken op zaterdag en zondag. Op vrijdag start de opening om 17.00 uur. De toegang is gratis.

Meer informatie

 

Reageer op dit artikel