nieuws

We zoeken een uitgever!

Architectuur

Samen met onze collega’s van Vastgoedmarkt zoeken we een senior uitgever. Deze is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze titels. De uitgever kent de informatiebehoefte van onze doelgroepen en vertaalt deze vraag op inventieve wijze naar nieuwe producten en diensten. De uitgever weet ook de bestaande producten uit je portfolio aan de veranderende behoeftes van de markt aan te passen.

Gezocht wordt iemand met een commerciële instelling, een academisch werk- en denkniveau en meerjarige (projectmatige) werkevaring bij een uitgeverij, softwarebedrijf of vergelijkbare kennisintensieve organisatie. Hij of zij moet aantoonbare ervaring hebben met digitaal uitgeven, in het bijzonder database publishing. Kennis van de vakgebieden is een pré.

Bekijk hier de volledige tekst van de vacature.

 

Reageer op dit artikel