nieuws

Rijswijk heeft studentenkamers voor TU Delft

Architectuur

In het voormalige HBG-kantoor aan de Generaal Spoorlaan in Rijswijk (ooit de plek waar oud minister Norbert Schmelzer werkte) zijn studentenkamers gerealiseerd. De kamers, 168 in getal, zijn bedoeld voor de internationale masterstudenten van de TU Delft.

Rijswijk heeft studentenkamers voor TU Delft

De samenwerking tussen Local, TU Delft, Actys Wonen, de gemeente Rijswijk en aannemer CenD leverde binnen twee maanden een blok met studentenwoningen op. Van de 168 kamers zijn de eerste 95 inmiddels in gebruik genomen. De oplevering is 1 september aanstaande.

HBG_Studentenkamers

Het voormalige HBG hoofdkantoor in Rijswijk is eigendom van Syntrus Achmea Real Estate Finance en stond al ruim 10 jaar leeg. Met de tijdelijke transformatie van circa 5.500m2 naar studentenwoningen komen het gebouw en het terrein de komende drie jaar weer tot leven.

Reageer op dit artikel