nieuws

Agendatip: kampvuurgesprek op UrbanCampsite Amsterdam

Architectuur

Aanstaande zaterdag vindt het laatste kampvuurgesprek plaats van Arcam en UrbanCampsite Amsterdam. Bij het laatste kampvuurgesprek zijn te gast: Joop Mulder, oprichter en creatief directeur Oerol Festival, en Thijs Asselbergs, hoogleraar aan de TU Delft.

Agendatip: kampvuurgesprek op UrbanCampsite Amsterdam

Dit is de derde zomerse avond waarop sprekers en geïnteresseerden zich verzamelen rondom een kampvuur op het zand van het Centrumeiland (IJburg). De gesprekken gaan over ontwikkelingen op het gebied van architectuur, stedenbouw en (landschaps)kunst.

 

 Mulder en Asselbergs bespreken het belang van (landschaps)kunst voor de Wadden. Zij zoomen in op het project Stuiflab, waarmee deze zomer op Oerol twaalf kustvriendelijke strandpaviljoenen werden gebouwd door studenten van de TU Delft. Kustbescherming en kustbeleving gingen hierbij hand in hand.

UrbanCampsite

UrbanCampsite Amsterdam is een reizende camping waar kamperen en kunst samenkomen. Op het Centrumeiland van IJburg kun je tot en met 1 september in bijzondere kunstwerken overnachten.

 

  • Tijd: 19.30 uur
  • Locatie: UrbanCampsite Amsterdam, Centrumeiland, Einde Pampuslaan
  • Toegang: gratis, graag aanmelden.

 

 

Reageer op dit artikel