nieuws

WCEC Architects ontwerpt woonblok in Reading

Architectuur

WCEC Architects is aagewezen als ontwerper van een woonblok van 20 miljoen pond (circa 28 miljoen euro) in Reading, Verenigd Koninkrijk. De toren krijgt 24 etages met 100 appartementen verdeeld over 20 verdiepingen.

WCEC Architects ontwerpt woonblok in Reading

 

 

 

 

Het gebouw van WCEC vervangt het oude Norwich Union gebouw in het stationsgebied van Reading. Saillant detail, verschillende groepen en comite’s strijden om behoud van dit gebouw.

WCEC Reading 

Volgens de winnende regiodirecteur van WCEC, David Billington, speelt de locatie een centrale rol in de toekomstige stedebouwkundige plannen van de stad. Het voorstel, ontworpen voor Titan Property Developments wordt een landmark voor de stad, zo zegt hij.

De bouw start later dit jaar.

Reageer op dit artikel