nieuws

Vijf nieuwe partners bij De Zwarte Hond

Architectuur

De Zwarte Hond heeft vijf nieuwe, jonge partners benoemd die samen met de vier huidige partners vorm gaan geven aan een slagvaardige manier van werken. Het negenkoppig collectief denkt elke ruimtelijke ontwerpopgave binnen de steeds complexer wordende wereld van antwoorden te kunnen voorzien.

Vijf nieuwe partners bij De Zwarte Hond

De nieuwe toegetreden partners zijn: Tjeerd Jellema (1971) in Groningen, Bart van Kampen (1975) en Daan Zandbelt (1975) in Rotterdam en Henk Stadens (1969) en Matthias Rottmann (1974) in Keulen. De vier huidige partners zijn Jeroen de Willigen (1968), Eric van Keulen (1964), Jurjen van der Meer (1953) en Willem Hein Schenk (1962).

Algemeen directeur Jeroen de Willigen: “We willen blijven bijdragen aan een leefomgeving die welzijn, kennis en economische ontwikkeling stimuleert. Met gebouwen en stedenbouwkundige plannen die passen in een steeds complexer wordende stad en samenleving. Daarvoor moet De Zwarte Hond zich, net als iedereen, blijven aanpassen, verjongen en versterken. En deze vorm past bij deze tijd.”

De kennis en ervaring van de partners zal bij elk project in wisselend verband worden ingezet. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het bureau geworteld blijft in de maatschappij. De partners blijven verantwoordelijk en inhoudelijk betrokken bij de architectonische en stedenbouwkundige ontwerpen, ondersteund door kleine, flexibele teams van medewerkers. 

 

Reageer op dit artikel