nieuws

Sport en wonen in een gebouw

Architectuur

Bonnemayer Architecten heeft samen met Laride en Moeskops’ Bouwbedrijf in een Design & Build opdracht MFA De Vogelweide in Schoonhoven gerealiseerd. De MFA huisvest onder één dak twee scholen, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal, een gymzaal en 23 woningen. Naast het reguliere dagprogramma vinden ook verenigingen onderdak in de sportzaal, waaronder DOS.

Sport en wonen in een gebouw

De gebruikers van het ontwerp van Bonnemayer Architecten willen gezamenlijk werken aan een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 0-12 jaar. Volgens planning zijn de deuren van het gebouw in het schooljaar 2014 – 2015 geopend.

 MFA De Vogelweide Schoonhovn door Bonnema

Tijdens de opening

 MFA Vogelweide Schoonhoven door Bonnema
Het interieurMFA Vogelweide door Bonnema Tijdens de opening

 MFA De Vogelweide Schoonhoven Gerard Overbeek

De vader van college Marit Overbeek is vrijwilliger bij DOS. Op de foto is hij druk met het repareren van een landingsmattenwagen.

Reageer op dit artikel