nieuws

Emerging Architecture Awards

Architectuur

Tot vrijdag 28 augustus kun je inzenden voor de AR Emerging Architecture Awards. De prijs, uitgeschreven door The Architectural Review is bedoeld voor jonge architecten (onder de 45 jaar) of die pas een praktijk zijn gestart of net hun eerste project hebben opgeleverd.

Emerging Architecture Awards

Voor de prijs bestaan geen categorieën. De jury beslist naar aanleiding van de inzending in welk gebied het project thuishoort. Inzenden kan in alle gebouwsoorten, interieurprojecten, landschapsarchitectuur, stedebouw of een productontwerp. Als het ontwerp/project maar wel is opgeleverd.

Vorige winnaars van de prijs zijn onder andere Sou Fujimoto (Japan), Thomas Heatherwick (UK), Sean Godsell (Australia), Jurgen Mayer H. (Germany) and Li Xiaodong (China).

 

 

Reageer op dit artikel