nieuws

Agendatip: september is Rotterdamse parkenmaand

Architectuur

Van 6 tot 28 september worden er in vier weekenden groene activiteiten georganiseerd in Rotterdamse parken. Het is de bedoeling om tijdens dit evenement nog meer bewoners kennis te laten maken met de parken en perken van Rotterdam.

Agendatip: september is Rotterdamse parkenmaand

In Rotterdamse parken zoals het Dakpark, het Ommoordseveld, het Schiebroeksepark, de Schat van Schoonderloo en Vroesenpark maar ook in het Kralingse Bos en de Natuurtuin Prinsenland wordt een breed scala aan groene activiteiten georganiseerd. Van kruidenworkshops, wandelingen en natuurexcursie, een natuurtalentenjacht tot de uiterst populaire onkruidpizzabakkersestaffette!

Alle activiteiten worden georganiseerd door bij de parken betrokken bewoners. Kijk voor meer informatie op www.rotterdamseparken.nl voor de exacte data en activiteiten in september.

Reageer op dit artikel