nieuws

VKG Architectuurprijs 2015/2016 open voor inschrijving

Architectuur

In samenwerking met ‘de Architect’ zal in december voor de elfde maal de VKG Architectuurprijs worden uitgereikt. De prijs wordt toegekend aan bouwprojecten waar kunststof gevelelementen (kozijnen, ramen en deuren) op een duurzame en esthetische wijze onderdeel uitmaken van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

VKG Architectuurprijs 2015/2016 open voor inschrijving

Je kunt je project(en) nu al eenvoudig digitaal insturen. Is je project nog niet opgeleverd, of heb je meer tijd nodig om het project te documenteren? Meld je project dan hier alvast aan. Binnenkort volgt meer informatie  dover het programma en reserveringen voor het evenement in december. Insturen kan tot medio september.

 Het wedstrijdregelement is hier te downloaden. 

Categorieën 

Om te tonen dat kunststof gevelelementen veel toepassingsmogelijkheden bieden, organiseert de Vereniging Kunststof Gevelelementen (VKG) ieder jaar samen met ons de VKG Architectuurprijs Nieuwbouw 2015/2016. Kunststof wordt niet alleen in nieuwbouwprojecten, maar ook bij renovaties massaal gebruikt. Daarom is er naast de Architectuurprijs, ook een prijs voor een renovatieproject, de VKG Architectprijs Renovatie 2015/2016. Daarvoor mogen, anders dan bij de VKG Architectuurprijs, ook projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en aannemers projecten insturen.

VKG 2015/2016 van start 

Wat vindt het publiek?

Hoe ervaart de eindgebruiker het resultaat? Het leek de VKG leuk en leerzaam om te weten. Daarom worden er uit de ingezonden projecten voor de VKG Architectuurprijs, nieuwbouw en renovatie, door de vakjury 5 genomineerd, waarna het publiek vanaf begin oktober op de VKG site kan stemmen op haar eigen favorieten.

Meer informatie: VKG Architectuurprijs 2015/2016

Reageer op dit artikel