nieuws

Kempe Thill wint opdracht in Waterschei

Architectuur

Het team van Atelier Kempe Thill uit Rotterdam en osar uit Antwerpen heeft de opdracht in de wacht gesleept voor de bouw van het nieuwe opleidingscentrum T2-campus op het voormalige mijnterrein van Waterschei, beter bekend als ‘Thor Park’ in Genk, België.

Kempe Thill wint opdracht in Waterschei

Het nieuwe schoolgebouw, waarin onderwijs wordt gegeven in technische beroepen, wordt na oplevering gebruikt door Syntra Limburg, VDAB Limburg en de stad Genk.

Waterschei_Atelier_Kempe_Thill 

Kempe Thill wint samen met osar in Waterschei
Het gebouw gaat uit drie delen bestaan, op de begane grond komt een industriële hal, werkplaatsen en studioruimtes voor verschillende groepen. Op de bovenste verdiepingen komen ruimtes voor groepsonderwijs. Een groot atrium gaat de verschillende onderdelen met elkaar verbinden en dient tegelijkertijd als ontmoetings- en expositieruimte.

Kempe Thill wint samen met osar in Waterschei

Kempe Thill wint samen met osar in Waterschei

Kempe Thill wint samen met osar in Waterschei

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel