nieuws

Mecanoo maakt masterplan in Londen

Architectuur

Peabody, een van de grootste woningcorporaties in Londen, heeft Mecanoo en Proctor and Matthews Architects uit Londen geselecteerd voor de herontwikkeling van Thamesmead in Zuidoost-Londen.

Mecanoo maakt masterplan in Londen

 

 

In de komende tien jaar zullen hier duizenden nieuwe woningen worden gerealiseerd. Het is daarmee een van de meest omvangrijke herontwikkelingsprojecten in Londen. Naast de ontwikkeling van een masterplan is het team van Mecanoo en Proctor and Matthews Architects ook verantwoordelijk voor het ontwerp van 1,900 nieuwe woningen in de wijk.

Eind 2015 moeten de plannen voor de eerste 500 woningen gereed zijn. Naast Mecanoo en Proctor and Matthews Architects maken Pitman Tozer Architects, Bell Phillips Architects, Project Orange, Turkington Martin, CBRE, Max Fordham en Peter Brett Associates deel uit van het team.

 

 

Reageer op dit artikel