nieuws

Strategie – Toegevoegde waarde van de architect

Architectuur

Ondanks de financiële en economische crisis van 2007 en de stagnatie van de Vinexwijken,is de woningbouw nog altijd de grootste deelmarkt voor architectuuropdrachten.

Strategie – Toegevoegde waarde van de architect

 

 

 

 

De drievoudige opgave van instandhouding,  nieuwbouw in het lage huursegment maakt het mogelijk de rol van de architect op dit gebied opnieuw te definiëren. Alijd van Doorn laat zien dat de nieuwe opdrachtgevers het belang van architectuur onderschrijven. In renovatieprojecten op het middenniveau worden bijvoorbeeld de uitstraling van de entrees, de esthetiek van de gevel en het imago van een portiekflat als belangrijke ingrediënten van de totale opgave gezien.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel