nieuws

Organisation in Design verder zonder Margo Konings

Architectuur

Margo Konings, mede-oprichter van ontwerpbureau ‘Organisation in Design’ en mede-bedenker van het designevenement Ventura Lambrate in Milaan heeft gekozen voor een nieuwe weg in haar carrière. Ze heeft het bedrijf, na een zesjarige samenwerking met Margriet Vollenberg, verlaten.

Organisation in Design verder zonder Margo Konings

 

Ventura Lambrate in Milaan bestaat sinds de lancering in 2010 uit het overnemen van lege kantoorruimtes en leegstaande industriële gebouwen in het noordoosten van de stad om daarin tijdens de jaarlijkse meubelbeurs tentoonstellingsruimtes in te vestigen.Het idee is in de jaren uitgegroeid tot een van de meest levendige elementen van de Designbeurs in Milaan en tot platform voor aanstormend talent. Het beheer is in handen van Ventura Projects, dochteronderneming van Organisation in Design. 

Het duo heeft soortgelijke evenementen opgezet tijdens tentoonstellingen in Berlijn, Londen en Kortrijk. De volgende editie van Ventura Lambrate vindt plaats in Milaan tijdens de Salone van 14-19 april aanstaande in de Lambrate-wijk, een voormalige industriële wijk waar de Lambretta scooters werden geproduceerd.

Volgens Konings waren de laatste jaren bij de onderneming ongelooflijk. “We reisden de hele wereld af, werkten aan geweldige projecten die we ook hebben gelanceerd. Met veel trots kijk ik terug op alles wat we hebben bereikt.”

 

Reageer op dit artikel