nieuws

Finbarr McComb Architect van start

Architectuur

Finbarr McComb en Pieter Sprangers richtten in 2006 Stereo Architects op. Gedurende de jaren hebben beide partners een eigen, uitgesproken rol binnen het bureau gekregen. Dit resulteerde in het vertrek van Pieter Sprangers naar Groosman en de oprichting van Finbarr McComb Architect.

Finbarr McComb Architect van start
SONY DSC

Finbarr McComb Architect start op een nieuwe locatie met een bureau waarin onderlinge samenwerking met meerdere bureaus en disciplines de kern vormt met meer aandacht voor duurzaamheid.

Bij Stereo Architects realiseerde Finbarr McComb verschillende projecten: De Nieuwe Margriet (114 woningen 2012-2015), De Bergse Zonnebloem (basisschool, vanaf 2011), Woning Nieuw Leyden (nieuwbouw, 2011-2012) en de uitbreiding van de Kerk Groesbeek (2010-2014). 

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel